';

Peter Tuborgh

Fortæl noget om dig selv som ingen andre ved:

 

Det er nok kun min nærmeste familie og kæreste som ved at jeg er en meget følsom fyr, hvilket kan stå i stor kontrast til både min sport og den måde jeg bærer mig selv på. Jeg tænker enormt meget over ting, store som små, og kan blive enormt påvirket af folks holdninger, meninger og tilsyneladende ligegyldige ting som folk siger.

Hvad er det ved MÄT, som du er vild med?

Fra et ernærings synspunkt er jeg enormt glad for den høje densitet af Macro-Nutrients (særligt protein) på relativt få kalorier. Det betyder at jeg relativt nemt får opfyldt min krops behov for, særligt protein, til at genopbygge mine muskler, uden at skulle igennem et væld af unødvendige, og ofte sukkerholdige, kalorier. Barerne er også let fordøjelige og har et hurtigt optag hvilket gør det muligt for mig at indtage dem både før, under og efter træning eller et race. Det optimerer min restitution gevaldigt da kroppen således har de proteiner (aminosyrer) der skal bruges til at genopbygge musklerne i det sekund aktiviteten stopper.

Desuden er ligger der et meget stærkt værdisæt bag Mätfoods og det høje fokus på kvalitet i råvarerne er noget jeg sætter enormt stor pris på. Det er svært at levere høj kvalitet i træningen uden mad og næring af samme karakter!

Min yndlings bar er Peppermint & Cacao – den afkølende effekt fra mynten har gjort underværker henover de meget varme træningsforhold vi har haft denne sommer.

Hvilket produkt syntes du at MÄT skulle lave

En af mine største udfordringer som langdistance triatlet er min maves sarthed overfor nye madvarer. Jeg har behov for enormt stor stabilitet i det jeg spiser i flere uger op til et race. Når jeg rejser til stævner er jeg derfor meget udfordret, da jeg ikke altid kan få de samme ting som herhjemme og de madvarer som jeg er glad for at spise. Specielt på morgenmadsfronten er jeg udfordret og for mig er morgenmaden inden et race altafgørende. Da jeg boede og trænede i USA kunne man købe en lille havregrynsblanding, som også var af rigtig høj kvalitet, med alle mulige lækkerier i (tørrede æbler, goji-bær, græskarkerner, chiafrø mv.). Alt det krævede var lidt kogende vand og så var man godt spisende. Sådan et morgenmadsprodukt ville være fedt da ville kunne have det med overalt og derfor altid have en stabil morgenmadskilde som min krop og mave kender og som giver mig den energi jeg skal bruge på at køre stærkt på dagen!