Om MÄT

Velkommen til MÄT Foods – et kærlighedsprojekt med passion for økologi og for at skabe en moderne fødevareserie for børn og børnefamilier. MÄT blev grundlagt i 2014 af Alice R. Stadil og Sofie Bentzen, som ønskede at udvikle lækre og velsmagende produkter i et farverigt Dino-Univers, som gør det både let og sjovt for børnene. MÄTs produkter er produceret med størst muligt fokus på både råvarer og kvalitet, så du kan forkæle dine børn og dig selv. Du finder MÄT i de fleste supermarkeder samt større online-dagligvarebutikker i Danmark. MÄT – Making Organic Fun!

 

Fokus på den gode morgenrutine
Med MÄTs morgenmadsprodukter gør vi din families morgenrutine både let, sjov og velsmagende med vores økologiske sortiment. Giv dig selv den bedst mulige start på dagen, så du og dine børn kan komme i gang og være både aktive og fokuserede på alt det sjove, der venter. 

 

  • ØKOLOGISK MORGENMAD - lavet af 100% økologiske ingredienser. Dette sprøde morgenmadsprodukt giver dig og din familie en velsmagende og sprød start på dagen - og det er også godt som en lille snack midt på dagen.

  • MORGENMAD SKAL VÆRE SJOVT! Sjovt formet morgenmad i en munter dinosaurus-pakke gør det til en sjov mad til dine børn. Lås op for dine børns kreative side, når de maler og tegner deres egen dinosaurus på bagsiden af emballagen. 

Den perfekte snack mellem måltiderne?

Mellemmåltider bør være sjove. Med MÄTs Dino Chips og Dino Bars får du en sjov, farverig og velsmagende mellemmåltidssnack, som også er økologisk, glutenfri. Perfekt til bilturen, frikvarteret i skolen eller til fodboldtræningen om eftermiddagen eller om aftenen med vennerne, når man skal se en film. MÄT - gør økologi SJOVT!

Guilty pleasures?

MÄT Protein Chips - den lækre og sprøde favoritchips. Slå benene op til en god serie, og nyd de sprøde MÄT protein chips. Rig på smag, protein og fibre – og selvfølgelig økologisk.