Fri fragt v. køb over 399 kr.

Om MÄT

Velkommen til MÄT Foods – et kærlighedsprojekt med passion for dansk økologi og for at skabe en moderne fødevareserie for børn og børnefamilier. MÄT blev grundlagt i 2014 af Alice R. Stadil og Sofie Bentzen, som ønskede at udvikle lækre og velsmagende produkter i et farverigt Dino-Univers, som gør det både let og sjovt for børnene, at vælge sundt i hverdagen. MÄTs produkter er produceret med størst muligt fokus på både råvarer og kvalitet, så du kan forkæle dine børn med god samvittighed. Du finder MÄT i de fleste supermarkeder samt større online-dagligvarebutikker i Danmark. MÄT – Making Organic Fun!

 

Fokus på den gode morgenrutine
Med MÄTs morgenmadsprodukter gør vi din families morgenrutine både let, sjov og velsmagende med vores økologiske sortiment af produkter med stort indhold af fibre og uden tilsat sukker*. Giv dig selv den bedst mulige start på dagen, så du og dine børn kan komme i gang og være både aktive og fokuserede på alt det sjove, der venter. 

 

  • ØKOLOGISK MORGENMAD - lavet af 100% økologiske ingredienser. Dette sprøde morgenmadsprodukt giver dig og din familie en sund og velsmagende start på dagen - og det er også godt som en lille snack midt på dagen.

  • VELSMAGENDE MORGENMAD TIL BØRN - Velsmagende, saftige stjerneformede flager med banan, vanilje og dadler er en lækker smagsblanding, som dine børn vil elske og som de vil vende tilbage til hver morgen - eller i løbet af dagen, når de trænger til en lille godbid.

  • HELT IGENNEM NATURLIGT - Et morgenmadsprodukt lavet af naturlige ingredienser, der gør det så sundt som muligt med høje næringsværdier. Morgenmadsproduktet er ikke tilsat sukker (kun sukker fra den tørrede frugt) og er fyldt med en stor mængde fiber og lækre fuldkorn, der holder dine børn i form og sunde - klar til at gå i gang med dagen.

  • MORGENMAD SKAL VÆRE SJOVT! Sjovt formet morgenmad i en munter dinosaurus-pakke gør det til en sund og sjov mad til dine børn. Lås op for dine børns kreative side, når de maler og tegner deres egen dinosaurus på bagsiden af emballagen. Dette gør ikke kun morgenmaden nærende, men det bliver også en legende og sjov oplevelse, der får dem til at smile og le.

  • INGEN KUNSTIGE SMAGS- ELLER FARVESTOFFER - Kunstige smags- og farvestoffer er forbudt i vores produkter. Vi vil have børn til at nyde mad uden kunstige tilsætningsstoffer, så I som forældre kan være sikre!


*(Med naturligt indhold af sukker fra tørret frugt)

Den perfekte snack mellem måltiderne?

Mellemmåltider bør være sjove, men kan de også være sunde og økologiske? Ja selvfølgelig - med MÄTs Dino Chips og Dino Bars får du en sjov, farverig og velsmagende mellemmåltidssnack, som også er økologisk, glutenfri og uden tilsat sukker*. Perfekt til bilturen, frikvarteret i skolen eller til fodboldtræningen om eftermiddagen eller om aftenen med vennerne, når man skal se en film. MÄT - gør økologi SJOVT!


Gør madkassen sjovere og økologisk

Dino Bar - Dino’s yndlings mellemmåltid – lille mundret børnebar perfekt til bilturen, klapvognen eller til frikvarteret. Med smag af sommer og jordbær eller lækker kakao. Uden tilsat sukker, med højt fiberindhold, gluten-fri og selvfølgelig økologisk.

 Guilty pleasures?

MÄT Protein Chips - den lækre og fedtfattige favoritchips du kan spise uden dårlig samvittighed. Slå benene op til en god serie, og nyd de sprøde MÄT protein chips, som indeholder 50% mindre fedt. Rig på smag, protein og fibre – og selvfølgelig økologisk.